fbpx
Політика

«Самопоміч» пропонує ліквідувати податкову міліцію

Без змін в існуючій системі Державної податкової служби України немає сенсу намагатися щось реформувати в країні. Народні депутати і уряд України можуть придумувати десятки нових законів, але вони не дадуть належного ефекту. Такою думкою поділився народний депутат України від фракції «Самопоміч», перший заступник голови комітету з питань податкової та митної політики Андрій Журжий. Слова депутата передає прес-служба партії.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«У рамках реформи податкової служби варто переходити на різні електронні сервіси, які дозволять скоротити кількість працівників ДПСУ і спростити комунікацію бізнесу з державою. За підсумками реформи повинні з’явитися дві прості речі – єдиний рахунок платника податків та кабінет платника податків», – заявив Андрій Журжий.

Після цього представник «Самопомочі» висловився на підтримку ліквідації нинішньої податкової міліції. За його словами, протягом 2014 року податкова міліція «перевірила кілька тисяч незрозумілих вигодонабувачів». Андрій Журжий нагадав, що лише 48 конвертаційних центрів, що діють на території України, завдали державі збитків на 4 мільярди.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Нам не потрібні 6-8 тисяч податкових міліціонерів, які утримуються за рахунок платників податків, для цього буде достатньо 500-700 професіоналів», – додав Андрій Журжий.

Читайте також: