fbpx
Політика

За мітинг під посольством США платили 40 грн, – Геращенко

Сьогодні біля будівлі посольства США в Києві проходив черговий проплачений мітинг, за участь в якому, як виявилося, платили всього по 40 гривень. Відповідною інформацією поділився народний депутат України від фракції «Народний фронт» Антон Геращенко, який дізнався подробиці від  журналіста, який зумів впровадитися в натовп.

 За словами Антона Геращенка, на мітингу звучали наступні гасла:

  1.      Ми проти проведення в Україні мобілізації.
  2.      Ми проти отримання з США летальної зброї.
  3.      Був також кумедний плакат часів Антимайдану – "Нуланд – дай печеньку".
Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 При цьому він зазначив, що ніхто з учасників, судячи з усього, не знав ні хто така Вікторія Нуланд, ні що означає «летальну».

 Як повідомив Антон Геращенко, це був далеко не єдиний проплачений мітинг, який проводився цього тижня. У зв’язку з цим депутат вкотре закликав підтримати його ініціативу про введення кримінальної відповідальності за організацію проплачених мітингів.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Протест в Україні мав би бути тільки вільним, щирим і справжнім, так як це було на Майдані. А не проплаченим, як організовує на свою підтримку Путін і його клеврети в Україні», – підкреслив він.

Читайте також: