Біля посольства США збирають проплачений мітинг, – Антон Геращенко

Як повідомив народний депутат України від фракції «Народний фронт» Антон Геращенко, сьогодні біля посольства США буде проходити чергова проплачена акція, замаскована під вільний протест. За його словами, учасники цієї акції планують зібратися о 10:00 біля станції метро «Берестейська», після чого попрямують у бік посольства.

 Як зазначив Антон Геращенко, замовлена ​​організаторами чисельність учасників – до 1000 осіб.

 Також він звернув увагу на те, що в правоохоронні органи ніхто про цю акцію не повідомляв, проте їм відомо про неї зі своїх джерел.

 «Тему учасникам проплаченого мітингу скажуть після збору в точці збірки. До того ж їм зовсім без різниці, за що чи проти кого мітингувати», – додав нардеп.

Related Post

 При цьому Антон Геращенко звернув увагу на те, що МВС і СБУ зараз активно стежать за зростанням проплачених мітингів і обчислюють всю структуру, починаючи від десятників і закінчуючи вершиною піраміди і її мозковим центром.

 Сам же Антон Геращенко має намір паралельно переконувати суспільство і парламентаріїв у необхідності прийняття його законопроекту, що передбачає кримінальну відповідальність за організацію проплачених мітингів.

 «Ніхто нікого в Україні не повинен примушувати або фінансово стимулювати брати участь у масових акціях! Протест повинен бути виключно добровільний і вільний – як це було на Майдані!», – переконаний він.

Leave a Comment