Бондаренко залишилася задоволена доповіддю Пшонки

  Коментуючи виступ генпрокурора Віктора Пшонки в парламенті 20 грудня, нардеп Партії регіонів Олена Бондаренко сказала, що той дав чітко зрозуміти, що не допустить, щоб політики втручалися у слідство, і також продемонстрував опозиціонерам, що їх спроби вигородити провокаторів, які порушили закон, спрямовані виключно на те, щоб уникнути відповідальності.

За її словами, весь парламент з обуренням дивився відеозапис з місця подій, який продемонстрував Пшонка. Як вона зазначила, відео послужило доказом того, що демонстранти самі спровокували правоохоронців.

«Після цих зйомок стало зрозуміло, що розуміння мирного протесту у цивілізованого світу і в нашої опозиції – це дві великі різниці», – додала нардеп.

Також вона повідомила, що Партія регіонів повністю солідарна з думкою Пшонки про те, що насильство неприпустимо на мирних акціях.

Related Post

У той же час, на думку Бондаренка, не можна назвати мирними ті протести, які супроводжуються захопленням будівель, бійками, закликами до повалення влади та іншим.

«Як би не хотілося нашим політичним опонентам обдурити громадянське суспільство – час і історія розставлять все на свої місця. Екстремістські спроби захоплення влади підуть у минуле», – сказала вона.

Як зазначила Олена Бондаренко, сьогодні генпрокурор підтвердив, що органи правопорядку виступають щитом для інтересів країни та її громадян, а також мечем для злочинців.

Leave a Comment