fbpx
Політика

Російські танкісти зізналися, що брали участь у боях під Іловайськом, – СБУ

Російські військові зізналися, що брали участь у боях під Іловайськом. Про це під час брифінгу повідомив керівник Головного слідчого управління СБУ Василь Вовк, передає кореспондент УНН.

 За словами В. Вовка, при виході з району Іловайського котла в серпні 2014-го року військовослужбовці батальйону "Донбас" затримали екіпаж російського танка і зняли на відео свідчення російських військових.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 "На відео – захоплений українськими бійцями російський екіпаж танка. Російські військовослужбовці, двоє танкістів і двоє десантників, розповіли про їх участь на боці терористичних організацій т.зв. "ДНР" та "ЛНР".

 Строковики зізнаються, що вони служать в Росії: у 6-й окремій танковій бригаді Західного військового округу в / ч 54096 і в 31-й десантно-штурмової бригади в / ч 73612", – повідомив В. Вовк. Начальник Головного слідчого управління СБУ додав, що бійці АТО хотіли довести, хто саме воює на боці бойовиків.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Джерело: УНН

Читайте також: