fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Противник готується до відновлення бойових дій, – Зорян Шкіряк

Щоденні переміщення, перегрупування і концентрація бойовиків уздовж всієї лінії фронту свідчать про те, що противник готується до відновлення бойових дій. Відповідну заяву зробив радник голови МВС Зорян Шкіряк.

 За його словами, Путін показово ігнорує будь-які дипломатичні домовленості та підписані Мінські угоди. Як зазначив Зорян Шкіряк, є всі ознаки того, що Путін налаштований на ескалацію конфлікту і продовження війни.

 «Терористи активно ввозять в тимчасово підконтрольні їм райони Донецької і Луганської області значну кількість важкої техніки, танки, БТРи, РСЗО, ствольну артилерію, САУ. Крім того, в місцях дислокації загонів бойовиків кардинально збільшується кількість живої сили противника», – повідомив Зорян Шкіряк, додавши, що регулярно на територію України прибувають російські найманці і кадрові військовослужбовці ЗС РФ.

 Як заявляє Зорян Шкіряк, найбільша концентрація сил противника фіксується в Донецьку, Горлівці, Новоазовську, Краснодоні та Макіївці. На його думку, це говорить про те, що Кремль готує плацдарм для можливого наступу.

 

Читайте також: