fbpx
Політика

Балога: “Реформи можуть і повинні бути швидкими”

Віктор Балога в черговий раз висловився щодо «бездіяльності українського уряду в питанні проведення реформ». Як приклад народний депутат наводить Грузію, якій за три роки в рейтингу ведення бізнесу вдалося піднятися з 137-го до 11-го місця.

«Таким чином, реформи можуть бути швидкими», – висловив свою точку зору Балога, говорячи про реформи в Грузії.

За словами політика, вже майже рік в Україні «сидять автори грузинських реформ», а деякі з них займають посади у виконавчій владі.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Окрім цього, в парламенті є конституційна більшість, а в уряді більше немає комуністів і Партії регіонів. Скажете, що в країні війна? Так ми це вже рік чуємо. Але це не може бути підставою для бездіяльності, а лише додатковим, дуже потужним мотиватором для рішучих дій», – упевнений політик.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

На завершення Балога додав, що «реформи можуть і повинні бути швидкими». У випадку, якщо уряд гальмує реформи, він повинен бути переформатований разом з прем’єром, вважає він.

«Потрібно робити це стільки разів, скільки буде потрібно. Але головне – не стояти на місці і не шукати  виправдань. Тому що народ вже ситий ними по горло», – підсумував нардеп.
 

Читайте також: