fbpx
Політика

«Арешти суддів і представників режиму Януковича не повинні бути показовим шоу», – Сироїд

Після цілого ряду гучних арештів і повідомлень про підозру тест на ефективність для правоохоронної та судової системи лише починається. Такою думкою поділилася віце-спікер Верховної Ради України Оксана Сироїд, передає прес-служба «Самопомочі».

«Голосування в Раді з приводу арешту суддів Печерського суду Києва, затримання колишнього міністра фінансів Юрія Колобова, розгляд справ Олександра Єфремова та інших представників режиму Віктора Януковича не повинні опинитися показовим шоу. З цієї причини наступним кроком має стати відповідне прокурорське обгрунтування звинувачень і об’єктивний розгляд зазначених справ у судах», – заявила Оксана Сироїд.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Як пояснила народний депутат, останні арешти і повідомлення про підозру є приводом для того, щоб ще уважніше придивлятися до дій суддів і ГПУ.

«Не потрібно забувати, що розглядати справи будуть ті самі судді, які дісталися у спадок від системи, яка була побудована паном Ківаловим. У зв’язку з цим я вважаю, що без відповідного контролю не варто чекати значних зрушень», – додала Оксана Сироїд.

Читайте також: