Порошенко готує замах на Ляшка, – Мосійчук

Як заявляє народний депутат України від Радикальної партії Ігор Мосійчук, за вказівкою президента Порошенка, спецслужби готують замах на Олега Ляшка. За його словами, причина в тому, що Радикальна партія, очолювана Ляшком, сама «незручна» фракція в парламенті, а сам Ляшко не боїться говорити правду і захищати народ.

 Ігор Мосійчук стверджує, що сьогоднішня провокація в парламенті з боку Сергія Мельничука – частина цього самого плану Порошенко.

 «Цього прид*рка, позбавленого мозку, нацькували за гроші, щоб до нас поліз, щоб потім у разі вбивства списати на нього відповідальність. Те, що Мельничук, який пройшов до парламенту за списком Радикальної партії, увійшов сьогодні за гроші в олігархічну групу Єремєєва, який голосував за закони 16 січня – думаю, вже й для тих, хто раніше не вірив, підтвердження, що це продажна тушка, яка торгує своєю совістю, паразитуючи на крові героїв "Айдара"», – написав Мосійчук в Facebook.

Related Post

 Як зазначив Мосійчук, смерть Ляшка дасть можливість президенту почати процес знищення добровольчих батальйонів, які він ненавидить.

 «Якщо Ляшка вб’ють – відповідальність за це несе Порошенко», – констатував нардеп.

Leave a Comment