fbpx
Політика

Порошенко готує замах на Ляшка, – Мосійчук

Як заявляє народний депутат України від Радикальної партії Ігор Мосійчук, за вказівкою президента Порошенка, спецслужби готують замах на Олега Ляшка. За його словами, причина в тому, що Радикальна партія, очолювана Ляшком, сама «незручна» фракція в парламенті, а сам Ляшко не боїться говорити правду і захищати народ.

 Ігор Мосійчук стверджує, що сьогоднішня провокація в парламенті з боку Сергія Мельничука – частина цього самого плану Порошенко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Цього прид*рка, позбавленого мозку, нацькували за гроші, щоб до нас поліз, щоб потім у разі вбивства списати на нього відповідальність. Те, що Мельничук, який пройшов до парламенту за списком Радикальної партії, увійшов сьогодні за гроші в олігархічну групу Єремєєва, який голосував за закони 16 січня – думаю, вже й для тих, хто раніше не вірив, підтвердження, що це продажна тушка, яка торгує своєю совістю, паразитуючи на крові героїв "Айдара"», – написав Мосійчук в Facebook.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Як зазначив Мосійчук, смерть Ляшка дасть можливість президенту почати процес знищення добровольчих батальйонів, які він ненавидить.

 «Якщо Ляшка вб’ють – відповідальність за це несе Порошенко», – констатував нардеп.

Читайте також: