fbpx
Політика

«Представники влади намагаються перекласти один на одного відповідальність, замість вирішення проблеми», – Гриценко

Як зазначив екс-депутат Верховної Ради України Анатолій Гриценко, замість того, щоб вжити заходів для врегулювання ситуації в країні, представники влади зараз влаштували свого роду «гру в футбол» в інформаційному просторі, перекладаючи один на одного «м’яч» відповідальності або безвідповідальності.

 Анатолій Гриценко нагадав, що він вже закликав недавно скликати РНБО, щоб реалізувати необхідні антикризові і системні рішення, однак до його пропозиції ніхто не прислухався.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Чому РНБО? По-перше – тому що обвал гривні вже створив абсолютно реальну і масштабну загрозу національній безпеці України, у всіх її вимірах – фінансовому, економічному, соціальному, внутрішньополітичному, зовнішньополітичному. По-друге – тому що рішення в цій складній ситуації повинні бути системними і комплексними, їх не може прийняти і не реалізує ні НБУ, ні Кабмін, ні одна інша виконавча структура сама по собі», – зазначив він.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 За його словами, РНБО – це єдиний конституційний орган, уповноважений здійснювати міжвідомчу координацію різних структур, коли йдеться про протидію загрозам національній безпеці.

Читайте також: