«Відставка Гонтарєвої не зміцнить гривню за одну ніч», – Луценко

Стабілізація української валюти повинна бути пов’язана не з прізвищем конкретного чиновника, а з комплексом серйозних заходів. Про це заявив лідер фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко, передає прес -служба партії.

«Нинішня глава НБУ не подобається дуже багатьом. Однак НБУ не в змозі підтримувати гривню на плаву, коли 20% української промисловості опинилися під контролем терористів. Падіння промислового виробництва на рівні 20% означає падіння національної валюти», – заявив Юрій Луценко.

Related Post

За словами політика, не тільки глава НБУ несе відповідальність за падіння гривні. Луценко нагадав, що глава НБУ оголосила війну «кишеньковим банкам» олігархів, що перекачують кошти на рефінансування в закордонні банки.

«Навіть народні депутати, які збирають підписи за відставку Гонтарєвої, роблять собі піар. Вони думають, що якщо Гонтарєва завтра піде, то гривня зуміє зміцнитися за одну ніч. Це фантазії і популізм, це радикальне невігластво, на якому політики намагаються піаритися», – додав Юрій Луценко.

Leave a Comment