fbpx
Політика

Кабмін прийняв рішення закрити 24 пункти пропуску через кордон України і РФ

Кабінет міністрів України своїм рішенням закрив 24 автомобільних, залізничних, місцевих та міждержавних пунктів пропуску через державний кордон у чотирьох областях країни – Луганській, Донецькій, Сумській та Харківській, йдеться у розпорядженні уряду, опублікованому на сайті Кабміну.

 Пункти закриті на невизначений період. Міністерству закордонних справ наказано оповістити всі дипломатичні представництва про це урядове рішення.

Згідно з розпорядженням уряду, у Луганській області закрито 4 міждержавних автомобільних пункти пропуску – Червонопартизанськ, Демино- Олександрівка, Новобіла і Вельхово і 6 місцевих пунктів пропуску.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 У Донецькій області закрито два місцевих автомобільних пункти пропуску.

 У Сумській області закрито 9 місцевих пунктів пропуску.

 У Чернігівській області закритий місцевий пункт пропуску через держкордон Клюси.

 У Харківській області закритий міждержавний пункт пропуску Бударки.

 Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів України з 10 лютого ввів прикордонний режим з територіями, що межують із зоною проведення антитерористичної операції і окупованим Росією Кримом. У Донецькій області до цих міст  і районів віднесені Донецьк, Авдіївка, Артемівськ, Вугледар, Горлівка, Дзержинськ, Дебальцеве, Докучаєвськ, Селидове, а також Артемівський, Волноваський, Володарський, Костянтинівський, Красноармійський, Мар’їнський та Ясинуватський райони, в Луганській області – Лутугинський, Новоайдарський, Перевальський, Попаснянський, Слов’яносербський та Старобільський райони, в Харківській області – Богодухівський район, в Херсонській області – Новотроїцький і Чаплинський райони.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Джерело: УНІАН

Читайте також: