fbpx
Політика

Президенту брешуть про справжній стан справ на фронті, – Семенченко

Як зазначає командир батальйону «Донбас», нардеп від «Самопомочі» Семен Семенченко, заяви президента, представників Генштабу, а після розповіді солдатів і офіцерів про реальні обставини боїв і виходу з-під Дебальцеве говорять про те, що існують «фейки» не тільки російського виробництва – є особливий рід – спеціально для президента.

 «Виробництвом та розповсюдженням займається вузька група людей, яка намагається зберегти свій вплив на президента, незважаючи на всі свої промахи, прорахунки та злочини», – сказав він, додавши, що насправді це дуже небезпечно, як для країни, так і для армії і народу.

 За словами Семенченка, збирати для вирішення проблеми народ – не вихід, оскільки у воєнний час це дуже небезпечна затія через можливі теракти і провокації з боку ФСБ. Піднімати питання у Верховній Раді він також вважає безглуздим, додавши, що глава Генштабу – це не генпрокурор і збором підписів не обійтися.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 У зв’язку з цим Семенченко залишив на своїй сторінці в Facebook звернення до Петра Порошенка, сподіваючись на те, що той все ж прочитає його.

 «Петре Олексійовичу! Зустрітися з Вами і донести альтернативну точку зору, привести факти і докази не представляється можливим. Ми намагалися, чесно. Як народні депутати будемо робити все, щоб захистити інтереси країни і армії незалежно від цього, але звертаємося до Вас як до нашого Президента – почуйте нас. Ви раніше читали і мій ФБ, може і зараз так ляже карта?», – йдеться у зверненні Семенченко.

 Як він зазначає, президента обманюють з приводу кількості вбитих і поранених, з приводу реального рівня управління та координації армії, а також у тому, що в усьому винна Нацгвардія.

 «Перераховувати все, в чому вам говорять неправду – немає сенсу. Якщо дійсно хочете дізнатися – прочитайте і просто зніміть трубку телефону. Готові навести докази. Ви кажете, що в годину війни треба об’єднатися і бути всім разом. Ми це зробили – добровольці створили об’єднаний штаб, до якого увійшли представники 17 батальйонів. Для координації дій, допомоги один одному і в тому числі і Вам. Ми винесли на своїх плечах основний тягар війни – перші кілька найважчих місяців. Ми до кінця виконуємо свій обов’язок разом з армією зараз. Може вистачить розколів і вигаданих загроз? Те, що ми говоримо – виробляється не в Росії. Воно вистраждане в серці кожного з нас. Прийшов час жити не по брехні. Це не моя фраза, але вона дивовижно точно передає те, що ми ту всі відчуваємо. Ми – не вороги і Україна у нас – одна», – констатував Семенченко.

Читайте також: