fbpx
Політика

Єфремова підозрюють у «розпалюванні міжнаціонального конфлікту»

  Колишній керівник фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов заявляє, що Генеральна прокуратура України підозрює його в "розпалюванні міжнаціонального конфлікту".

 "Мене сьогодні запрошують до суду знову вже по іншій справі: справа пов’язана з розпалюванням міжнаціонального конфлікту", – сказав він журналістам перед відвідуванням Головного слідчого управління Генпрокуратури України в середу вранці.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 О.Єфремов розповів, що суть цієї справи "полягає в тому, що взяли мої три виступи, які я зробив будучи народним депутатом на погоджувальній раді (керівників фракцій і груп парламенту – ред. ) і на прес-поінт (у Верховній Раді – ред.) коли почали розвиватися події на сході в квітні і травні минулого року і на підставі цих заяв роблять висновки про те, що я нібито говорив якісь питання, які могли трактуватися як розпалювання міжнаціональних відносин".

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Політик підкреслив, що "ніколи не згадував і в суді уникнув питання про національні відносини, тому що передбачав такий розвиток подій".

  Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: