fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Парасюк: «Це не перемир’я – це плювок в обличчя своєму народові»

«Це не перемир’я – це плювок в обличчя своєму народові». Про це у Фейсбуці сьогодні, 17 лютого, написав народний депутат Володимир Парасюк. За його словами, за останні години до нього надійшло безліч дзвінків від хлопців з Дебальцеве, а також від рідних і просто сторонніх людей, яким небайдужа доля простого солдата.

"Наші військові потребують допомоги. Всі, хто має сили і можливість вплинути, телефонуйте в штаби, вимагайте від військового керівництва дій. Ми не маємо права допустити чергової братської могили на сході. Дорогі українці, моліться за наших хлопців. Об’єднуйтеся і вірте в нашу перемогу. Ми робимо все можливе, щоб прийшла допомога для наших хлопців, які знаходяться в оточенні", – прокоментував ситуацію політик.

Також Парасюк звернувся і до голови держави Петра Порошенка.

«Пане Порошенко, скільки ще провальних операцій повинен провести Муженко і скільки ще хлопців він погубить, щоб ви нарешті зрозуміли, що бездарнішого керівника, чим він – просто не існує. Він винен в утворенні Іловайського котла, він винен у всьому, що зараз відбувається в Дебальцеве. Якщо ми хочемо перемогти у цій війні, Муженко повинен піти негайно», – додав він.

Читайте також: