fbpx
Політика

«Є докази причетності російських військ до обстрілу на Донбасі», – А. Аваков

У МВС оприлюднили докази причетності військових РФ до обстрілу Донецька. Глава МВС Арсен Аваков оприлюднив дані перехоплення, що свідчать про причетність затриманих до обстрілу міста. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес -службу МВС.

"Слухайте чергову перехоплену розмову сепаратистів – це не пропаганда спеціально навчених псевдожурналістів – це правда сьогоднішнього дня: "Дантист" ділиться з товаришами "Борисом" і "Лисим" своїм здивуванням… Хочу тільки зауважити, що  йдеться про перемир’я – як його розуміють терористи", – підкреслив Арсен Аваков.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Міністр МВС України повідомив, що бойовики "ДНР" затримали диверсійно-розвідувальну групу, яка складалася з військовослужбовців – росіян. Зокрема, 15 лютого, після оголошення перемир’я з 00.00 годин, відбулися телефонні розмови між бойовиками про факт затримання членів диверсійно-розвідувальної групи.

"До її складу входили військовослужбовці Російської Федерації, а самі члени ДРГ причетні до обстрілу Донецька", – додав Аваков.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Джерело: УНН

Читайте також: