fbpx
Політика

Ляшко вважає, що іноземці не годяться в керівники українських міністерств

Коментуючи призначення Давида Сакварелідзе заступником генпрокурора України, нардеп Олег Ляшко звернув увагу на те, що раніше той проговорився про те, що йому пропонували очолити Антикорупційне бюро.

 «Це свідчить про те, що Сакварелідзе ледь не став главою найважливішого державного органу влади в Україні корупційним шляхом, адже насправді претендентів на цю посаду, відповідно до процедури, повинна відбирати спеціальна комісія на відкритому конкурсі, а остаточний вибір з трьох кандидатур робить президент», – зазначив він.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 На його думку, такі «дивні» методи призначення на ключові посади не тільки «смердять» корупцією, а й демонструють зневагу керівництва країни до українського народу.

 «У будь-який момент всі невдачі можна буде списати на грузина і умити руки», – додав Ляшко.

 За його словами, він не має нічого проти іноземців, однак вважає, що вони годяться лише як радники, але ніяк не керівники міністерств.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 «Якщо у правлячої партії немає конкретного плану дій, і її представники вважають себе поганими фахівцями в державному управлінні, то давайте вже і президентом виберемо іноземця, щоб довести ситуацію до повного абсурду! Сором і все», – підсумував нардеп.

Читайте також: