fbpx
Політика

Путін намагається через Донбас контролювати всю Україну, – Парубій

Російський президент Володимир Путін намагається через Донбас контролювати всю Україну. Саме він наполягає, щоб Україна продовжувала фінансувати цю територію, щоб Донбас і далі був домінуючим при вирішенні важливих питань (щодо вступу України в НАТО, ЄС, внутрішньої політики). І якщо президент Росії відчує, що може йти далі, без сумніву, він це зробить. Таку думку в ефірі «5 каналу» озвучив віце -спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

«Якщо він (Путін, -ред. ) Відчує, що може йти далі, немає сумнівів, що буде спроба прорватися: і до Криму зробити сухопутний коридор, буде спроба вийти, як мінімум, до кордонів Луганської та Донецької областей», – зазначив політик.

Щоб цього не сталося, на думку Андрія Парубія, Україна має посилювати свої збройні сили, домагатися від США передачі високоточної сучасної зброї, а Захід – посилювати санкції проти Путіна і його імперії. До речі, Андрій Парубій повідомив, що на наступному тижні він їде «дуже предметно і прицільно» обговорювати в США саме питання надання Україні зброї.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Парубій їде до США домовлятися за зброю (відео):

Читайте також: