fbpx
Політика

Успіх переговорів у Мінську буде залежати від команд Путіна, – Пашинський

Успіх переговорів у Мінську буде прямо залежати від підписання та імплементації всіх досягнутих домовленостей. Крім того, успіх переговорів залежатиме і від реального припинення вогню в зоні АТО. Про це повідомив народний депутат України від фракції «Народний фронт» Сергій Пашинський, передає прес-служба партії.

«Я хочу подякувати президенту України. Я розумію, яку напругу Петро Порошенко витримав за 15 годин переговорів у Мінську. Результати переговорів у Мінську дають нам невелику надію», – сказав народний депутат.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Після цього Сергій Пашинський зазначив, що на Донбасі тривають активні бойові дії, навіть незважаючи на переговори в Мінську. У зв’язку з цим політик нагадав, що сторони домовилися про припинення вогню з неділі, 15 лютого.

«У тому випадку, якщо всі документи будуть підписані і реалізовані – напруга в зоні АТО буде спадати. У будь-якому випадку, це буде залежати від команд, які Володимир Путін дасть терористам і військовим частинам», – додав народний депутат від «Народного фронту».

Читайте також: