fbpx
Політика

Тимчук розкритикував Мінські домовленості

Народний депутат України Дмитро Тимчук прокоментував підписання Мінських домовленостей. За його словами, підписаний в Мінську документ «блискучий».

«Він блискучий тільки в тому випадку, якщо ми вирішили розпрощатися з Донбасом як невід’ємною частиною України», – висловив свою точку зору український політик. За словами Тимчука, у самому ході переговорів все спочатку поставлено з ніг на голову.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

«ЄС і Київ упустили такий базовий момент, що йдеться про зовнішню агресію Росії проти України. У той час як без визнання РФ відповідальною за події на Донбасі всі спроби «мирного врегулювання конфлікту» сенсу не мають», – пише у Фейсбуці Дмитро Тимчук.

Також політик висловив точку зору, що домовленості про «відвід важких озброєнь» є сценарієм для розширення зони контролю терористичних організацій.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Втім, до всіх цих моментів ще треба дожити. Що сумнівно, оскільки чудеса почнуться вже на стадії згаданого відведення озброєнь і припинення вогню. Сідаючи грати в карти з пропаленими шулерами, не варто сподіватися на чесні правила гри», – підсумував він.

Читайте також: