fbpx
Політика

Верховна Рада має ухвалити важливі антикорупційні закони, – Кубів

Представник президента у Верховній Раді України Степан Кубів звернувся до народних депутатів з проханням прийняти в рамках поточного пленарного тижня закони, які дозволять викорінити корупцію в судовій владі. Слова Кубіва передає прес -служба «Блоку Петра Порошенка».

«Законодавчу ініціативу Петра Порошенка, головною метою якої є подолання корупції в суддівській сфері, потрібно підтримати. У четвер буде час для того, щоб доопрацювати документ: запропонувати методи визначення та застосування правових основ дисциплінарної відповідальності та атестації суддів. Крім цього, потрібно удосконалити окремі процедури», – заявив Степан Кубів.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як зазначив Кубів, крім президентського законопроекту «Про забезпечення права на справедливий суд» (№ 1656), Верховна Рада розгляне й інший антикорупційний законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення діяльності Національного агентства з питань запобігання корупції та Національного антикорупційного бюро» ( № 1660- д).

Читайте також: