fbpx
Шоу-бізнес

Собчак на кремлівському каналі розповіла правду про війну в Україні

Російська телеведуча Ксенія Собчак своєю заявою про присутність російських військових на Донбасі викликала істерику у глядачів та гостей програми «Список Норкина» на телеканалі НТВ.

Вперше за кілька років Ксенія Собчак погодилася прийти на федеральний канал, щоб прокоментувати зустріч президентів Росії, Франції та Німеччини, яка відбулася 8 лютого в Москві. Телеведуча відверто висловилася про те, що на Донбасі російські війська воюють з українським народом. Стверджувати це журналістка взялася після того, як вивчила інформацію з іноземних джерел, а не федеральних каналів, які займаються «підлабузництвом». Тому інформація про присутність російських військ на території України для неї є очевидним фактом.

Також Ксенія Собчак зазначила, що в студії зібралися «підставні» люди, яким було велено говорити «правду», бажану Кремлю. Ті ж підставні люди почали кричати Ксенії Собчак, що вона нічого не знає, що насправді на Донбасі воюють американці і поляки.

«Ви брешете, я з Донецька, я все це бачила своїми очима, коли літаки летять, я зі своєю 3- річною дитиною не знала, куди подітися. Прийшли американці, поляки прийшли, по-російськи навіть не розмовляли», – сказала одна з жінок у студії.

Сперечатися з цими «далекими» людьми Ксенія Собчак більше не стала. Лише пізніше на своїх сторінках у соцмережах написала: «Я в пеклі. Зарікалася ж не ходити на політичні програми на федеральні канали. Мене просто трясе. Така доза масової брехні небезпечна для здоров’я. Бідні, бідні люди».

Читайте також: