fbpx
Політика

Перебийніс: Середа – останній шанс для миру в Україні

Риторика, яку продемонстрували лідери Німеччини Ангела Меркель і Франції Франсуа Олланд під час переговорів з російським президентом Володимиром Путіним, а пізніше позиція президента США Барака Обами свідчить про одне: Середа – останній шанс врегулювати конфлікт на Донбасі мирним шляхом. Таку думку в ефірі «5 каналу» озвучив представник МЗС України Євген Перебийніс.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Я думаю, Захід сподівається на конструктивне вирішення ситуації, але одночасно готується до поганого сценарію. Тому що останні заяви російської дипломатії свідчать про одне: Росія не хоче і не в змозі піти на компроміс», – сказав він.

Враховуючи це, додав Євген Перебийніс, українська сторона підходить з обережністю до майбутніх переговорів у Мінську і готується до інших сценаріїв.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Перебийніс про майбутні переговри в Мінську (відео):

Читайте також: