fbpx
Політика

Лідери України, Росії, Німеччини та Франції сьогодні обговорять конфлікт на Донбасі в телефонному режимі

У неділю мають відбутися телефонні переговори щодо української кризи між лідерами України, Росії, Німеччини та Франції, передає УНН з посиланням на ВВС.

За інформацією ЗМІ, домовленість про такі переговори була досягнута в ході візиту канцлера Німеччини Ангели Меркель і президента Франції Франсуа Олланда в Київ і Москву.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

У ході переговорів з українським президентом Петром Порошенком і російським лідером Володимиром Путіним вони обговорили нові мирні ініціативи, подробиці яких поки не розголошуються. Ф.Олланд повідомив тільки, що запропонований ним з А.Меркель план передбачає створення буферної зони шириною 50-70 кілометрів уздовж лінії, що розділяє українські війська і сепаратистів самопроголошених Донецької і Луганської "народних республік".

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Джерело: УНН

Читайте також: