fbpx
Політика

«У Яреми було достатньо часу, щоб показати результат», – депутат

 Коментуючи виступ генпрокурора Віталія Яреми у Верховній Раді, народний депутат Олена Шкрум заявила, що більше не хоче чути слів «не маю достатньо повноважень», «недосконале законодавство» і «ми будемо робити».

 Як вона зазначила, у генпрокурора було достатньо часу, так як він був призначений на цю посаду ще в липні.

 «Не треба далеко ходити, поруч з нами в парламенті сидять депутати, за якими Ви повинні збирати докази і подати подання про зняття недоторканності. І тільки Ви можете це зробити. Ваші заступники мають сотні гектарів землі, а Ви намагаєтеся цю тему замовчувати і морщитеся, коли Єгор Соболєв Вам про це нагадує публічно», – написала вона у своєму зверненні до Яреми.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Щодо недосконалого законодавства, то, як нагадала депутат, генпрокурор має доступ до кожного депутата і міг би звернутися з проханням підготувати ті чи інші зміни в кримінальне законодавство.

 «Я Вам не вірю, пане прокуроре. Занадто багато часу Ви втратили. Занадто багато залишилося питань без відповідей, злочинів без розкриття та старих злочинців на місцях, яких Ви можете легко звільнити. Занадто багато повноважень щодо порушення справ належить ТІЛЬКИ генпрокурору, щоб Ви могли скаржитися на когось іншого. І щодо суддів в тому числі», – підсумувала вона.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 

Читайте також: