fbpx
Політика

Янукович може з легкістю оскаржити рішення про позбавлення звання президента, – депутат

Як повідомив народний депутат України Олександр Черненко, він з огидою голосував за позбавлення Віктора Януковича звання президента. З огидою, як до Януковича, так і самого процесу голосування. А все з тієї причини, як стверджує депутат, що це було антиконституційне рішення.

 «Проголосував «за» позбавлення Януковича звання президента. Інакше проголосувати не міг. Проголосував з відразою. І до Януковича, і до самого процесу голосування. Попутно «дякую» «Батьківщині», Радикальній партії і «свободівцям» за те, що нав’язали антиконституційне рішення», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Також Олександр Черненко звернув увагу на те, що незважаючи на результати голосування, Віктор Янукович з легкістю зможе оскаржити це рішення в суді, якщо не Конституційному, то в Європейському. Це, в свою чергу, за словами нардепа, дасть привід «політичному трупу» і «міжнародному злочинцю» знову розповісти про свою «легітимність».

Читайте також: