Пропаганда терористичних організацій на території України неприпустима, – Віталій Купрій

Як зазначив народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Віталій Купрій, схоже на те, що СБУ Дніпропетровської області не бачить жодної проблеми в агітації за «ДНР».

 Нардеп уточнив, що  йдеться про інцидент, що стався після Нового року в одному з житлових кварталів Дніпродзержинська, де переселенці з Ясинуватої виліпили зі снігу метрові літери «ДНР». За словами Віталія Купрія, СБУ ніяк не відреагувала на цей інцидент, навіть з урахуванням того, що ця новина розлетілася по всіх ЗМІ.

 Як заявив Віталій Купрій, пропаганда терористичних організацій на території України є неприпустимою і СБУ повинна бути покарана за свою бездіяльність.

Related Post

 «Саме безкарність сепаратистських настроїв всередині правоохоронних органів призводить до того, що у мене в області регулярно трапляються такі інциденти», – сказав він.

 За словами Віталія Купрія, він уже направив заяву на ім’я новопризначеного голови СБУ Дніпропетровської області Вадима Пояркова з вимогою притягнути до відповідальності «сепаратистів у погонах».

Leave a Comment