Українцям потрібно змінитися, – Борислав Береза

Народний депутат України Борислав Береза ​​розповів, що після закінчення сесії ПАРЄ спілкувався з одним із делегатів з Прибалтики, який переконував його, що Україна втратила 23 роки, і зараз теж нічого не робить для кардинальних змін. Що корупція в Україні стала ще більшою, ніж раніше. Що судове свавілля не намагаються перемогти. Що правоохоронні органи себе дискредитували та інше.

 «Загалом, все погано, але… Але він вірить, що у нас вийде. Я запитав чому? І тоді він мені відповів, що будь інстинкт наживи повинен відступити перед інстинктом самозбереження. Це закон виживання. Адже якщо не поміняються люди, які керують державою, то держава просто зникне. Югославський сценарій. А враховуючи те, що в такому разі ми залишимося один на один з Росією, то відбудеться поглинання. І явно не Україна поглине Росію», – написав Борислав Береза ​​в Facebook.

 При цьому сам нардеп вважає, що його співрозмовник має рацію і що українцям необхідно змінитися, причому терміново. Зокрема, перестати давати хабарі і замість цього почати інформувати суспільство про хабарників.

Related Post

 «Домагатися звільнення злодійкуватих суддів, ментів і прокурорів. Не давати нікому впливати на суддів, а відродити судову систему в Україні. Вимагати кримінальної відповідальності за некомпетентність високопоставлених чиновників. І не тільки вимагати, але і домагатися. Не забувати, що обіцяли партії і депутати перед виборами, а що реально зробили. І робити висновки. Не допускати непотизм і викорінювати кумівство», – додав він.

 За його словами, потрібно ростити нове покоління українців, які будуть любити свою країну, шанувати традиції, не брати хабарі і не торгувати своїм голосом на виборах.

 «А наше завдання зберегти для них Україну. Єдину і неподільну. І треба поспішати. Тому, що часу у нас вкрай мало. Але він ще є. І почнемо ми зміни з себе. А тим, хто не готовий мінятися… Тим тут немає місця», – підсумував нардеп.

Leave a Comment