У Вуглегірську йдуть запеклі бої, – прес-центр АТО

Ситуація в зоні АТО продовжує залишатися вкрай напруженою. Терористи продовжують обстрілювати позиції українських військовослужбовців і окремі населені пункти. Так, на Дебальцевському напрямку піддаються обстрілу Попасна, Чорнухине, Рідкодуб, Міус, Санжарівка, Катеринівка, Луганське, Миронівське, Лозове, Вуглегірськ й саме Дебальцеве. На Луганському напрямку були обстріляні Кримське, Щастя і Гірське.

 В районі Маріуполя бойовики вели вогонь по Гнутове, Орловському і Талаківці. З району донецького аеропорту вівся обстріл Пісків і Водяного. Під час обстрілів бойовики використовують різну зброю, від мінометів до «Градів».

Related Post

 Сили АТО, у свою чергу, також завдають ударів по позиціях терористів. Згідно з попередніми даними, за сьогоднішній день загинуло 30 бойовиків, 69 отримали поранення, а також було знищено 11 броньованих машин і 1 танк.

 Складною залишається ситуація і в районі Вуглегірська. Бойовики продовжують обстрілювати позиції українських військовослужбовців і околиці міста, піддаючи загрозі життя мирних громадян. Зараз у Вуглегірську йдуть запеклі бої. На даний момент терористи контролюють лише окремі райони міста.

Leave a Comment