fbpx
Шоу-бізнес

Українка на конкурсі «Міс Всесвіт 2014» закликала світ підтримати українську армію

У Флориді (США) відбувся фінал найвідомішого в світі конкурсу краси «Міс Всесвіт». 88 учасниць з різних країн змагалися за звання найкрасивішої дівчини в світі. Переможницею і володаркою титулу «Міс Всесвіт 2014» стала Міс Колумбія Пауліна Вега. Представниця України Діана Гаркуша посіла почесне третє місце. Крім колумбійки і українки, до п’ятірки фіналісток увійшли також красуні з США, Нідерландів та Ямайки.

Під час інтелектуального конкурсу у представниці України поцікавилися, що, на її думку, необхідно зробити для її країни в даний час. Діана Гаркуша відповіла, що Україна зараз переживає дуже важкий час і потребує шаленої підтримки її народу.

«Найголовніший внесок я б зробила на підтримку армії і народу України, для відновлення шкіл та садочків», – сказала красуня.

Діана Гаркуша – студентка Харківської національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого. Дівчина підробляє моделлю, але в майбутньому мріє стати успішним юристом. У Діани безліч різноманітних інтересів, починаючи від танців і закінчуючи чирлідингом (група підтримки спортивних команд).

Діана Гаркуша закликала світ підтримати українську армію (відео):

Читайте також: