fbpx
Ситуація на Південному Сході України

«Тільки Путін не бачить російських військ на Донбасі», – Кіхтенко

Керівник Донецької обласної державної адміністрації Олександр Кіхтенко прокоментував непросту ситуацію в зоні проведення АТО. За словами губернатора Донецької області, російські військові на території України проводять спеціальну операцію. Крім того, на Донбасі російська сторона випробовує нові методи ведення війни. Таку думку Олександр Кіхтенко висловив під час інтерв’ю «Громадському телебаченню».

«Те, що в східних регіонах України присутні російські війська – ніхто не буде навіть заперечувати. В даний момент присутність російських військ на Донбасі заперечує тільки одна людина – президент Російської Федерації, який запевняє, що в Україні немає російських військ», – підкреслив керівник Донецької обласної державної адміністрації.

За словами Олександра Кіхтенка, українська сторона фіксує і відстежує переміщення російських військ в Україні. Чиновник зазначив, що в Україні навіть знають номери військових частин, чиї військовослужбовці перебувають у зоні проведення АТО.

«Ми знаємо, де вони знаходяться. Ми знаємо і те, що в Луганській та Донецькій областях силами спеціальних військ Російської Федерації проводиться спецоперація проти України. Також проводиться і випробування нових методів ведення війни. На превеликий жаль, все це робиться на території української держави. Ефективність агресивних дій противника ми бачимо на собі. Чи можемо ми побороти агресора ? Можемо. Однак я вважаю, що потрібно робити це професійно і на більш високому рівні», – підкреслив Олександр Кіхтенко.

«Тільки Путін не бачить російських військ на Донбасі», – Кіхтенко

Читайте також: