fbpx
Політика

Самопочуття Савченко не зупинить агресію Путіна, – депутат

Народний депутат України від фракції «Блок Петра Порошенка» Вадим Денисенко переконаний, що критичний стан Надії Савченко, яка як і раніше залишається в ув’язненні, не змусить президента Росії Володимира Путіна припинити агресію щодо України.

 За словами політика, останні події на Сході України свідчать про те, що Володимир Путін вже перейшов «психологічний рубікон».

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Абсолютне небажання навіть спробувати подумати про якісь поступки з приводу Савченко говорить про те, що психологічно Путін перейшов будь-який рубікон і далі, на жаль, ми входимо в епоху абсолютної непрогнозованості дій лідера Росії. На жаль, найгірший розвиток ситуації з Савченко глобально нічого не поміняє. Це буде ще одна кома в цій низці кошмарів, які творить Путін», – зазначив нардеп.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Також Вадим Денисенко вважає, що хоч Євросоюз можливо і підсилить санкції проти Росії, більш активних дій з його боку чекати не варто, так як в першу чергу всі сили Європа буде направляти на вирішення внутрішніх проблем, зокрема з Грецією.

Читайте також: