fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Під обстрілом «Градів» загинула маріупольська сепаратистка, яка просила Путіна ввести війська, – блогер

Під час обстрілу Маріуполя з «Градів » загинула місцева мешканка Ольга Абдурашитова. Відзначимо, що ще 10 червня в соціальній мережі «ВКонтакте» Ольга Абдурашитова зверталася до президента РФ Володимира Путіна з проханням ввести війська в Україну. За наявними даними, маріупольська сепаратистка загинула під час вибуху снаряда, випущеного в минулу суботу з російського «Граду». Як інформує агентство by24.org, виявив Ольгу Абдурашитову в списку загиблих в результаті обстрілу блогер Федір Куликов.

«Ще 10 червня Ольга Абдурашитова істерично і слізно просила Володимира Путіна ввести в Україну війська на своїй сторінці в соцмережі "ВКонтакте". Мешканка Маріуполя буквально стікала отрутою ненависті до всього українського. Російські війська дійсно увійшли в Україну. У суботу, 24 січня, громадянка Абдурашитова була вбита під час обстрілу міста російськими системами "Град" », – написав блогер Федір Куликов.

За інформацією МВС України, тіло загиблої сепаратистки було виявлено після обстрілу східної околиці Маріуполя на вулиці Київській. Відзначимо, що тіло Ольги Абдурашитової знайшли неподалік від  Київського ринку.

Маріуполь оговтується після обстрілу

Читайте також: