fbpx
Політика

Яценюк невдоволений охороною об’єктів інфраструктури

Як повідомив прем’єр -міністр України Арсеній Яценюк, в уряді постійно працює оперативний штаб, завдання якого – координація дій органів влади для посилення безпеки громадян, охорони найбільш значущих об’єктів інфраструктури, громадського порядку, посиленого режиму патрулювання міст.

 «Наше основне завдання – це посилена робота кожного працівника, починаючи від голови обласної адміністрації і закінчуючи рядовим міліціонером. Щоб кожен українець відчував себе в безпеці в цій вкрай складній ситуації», – підкреслив глава уряду.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 При цьому Арсеній Яценюк зазначив, що в даний момент він незадоволений тим, як охороняються ключові об’єкти інфраструктури, які мають стратегічне значення для держави.

 «Як керівник цивільної оборони вимагаю, щоб кожен день голова адміністрації, начальники місцевої міліції, СБУ, керівник служби з надзвичайних ситуацій на місцях, керівники стратегічних підприємств проводили оперативну нараду з питання координації роботи з безпеки громадян та об’єктів інфраструктури в кожній окремій області», – підкреслив він.

Читайте також: