fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Луганській області обмежили виїзд чоловіків призовного віку

Чоловіки призовного віку, які проживають на контрольованій Україною території Луганської області, зможуть виїхати за межі регіону тільки при наявності довідки з військового комісаріату про звільнення від призову за мобілізацією. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської облдержадміністрації.

«Відповідно до пунктів 5-7 плану заходів з питань організації уточнення військового обліку мобілізаційних ресурсів та підготовки до проведення мобілізації на території області, у разі її оголошення, чоловікам у віці від 18 до 60 років виїхати за межі Луганської області (йдеться і про виїзд за межі України, і на непідконтрольну Україні територію так званих «ЛНР» і «ДНР» ) можна тільки при наявності довідки з військового комісаріату про звільнення громадянина від призову по мобілізації», – йдеться в повідомленні.

Обмеження щодо переміщення стосується виключно випадків виїзду за межі Луганської області або на непідконтрольну Україні територію. Щоб отримати відповідну довідку, громадяни України повинні звернутися у військовий комісаріат за місцем проживання.

Читайте також: