fbpx
Політика

Необхідно змінити керівництво Генштабу, – Семенченко

Як заявляє народний депутат України від фракції «Самопоміч», командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко, події останнього тижня свідчать про те, що бойовики і уряд Російської Федерації не бажають виконувати Мінські угоди не тільки де-факто, але й де-юре.

 «Концентрація військ в районах 29-31 блокпостів, Дебальцеве, події в донецькому аеропорту, спроби зриву мобілізації, розколу добровольчого руху, перенесення інформаційних війн на територію України, терористичні акти, система територіальної оборони, що залишилася на папері – все це знаки великої небезпеки для України», – підкреслює депутат.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 За його словами, в такій ситуації потрібні чіткі дії з боку уряду, президента і Верховної Ради. Зокрема – зміна керівництва Генштабу, відновлення довіри до командування, введення військового положення хоча б у прикордонних районах і багато іншого.

 «Як депутат і член військового комітету ВР буду домагатися реалізації всього вищесказаного. Як командир батальйону "Донбас", починаю формування військового резерву, добровольці, які вступлять туди, увійдуть до складу територіальної оборони (згідно з законом про оборону), а за потреби – до складу батальйону "Донбас"», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 

Читайте також: