fbpx
Політика

Микола Томенко проти нарахування стипендій виключно бідним студентам

Народний депутат України від фракції «Блок Петра Порошенка» Микола Томенко виступає проти пропозиції Кабінету міністрів виплачувати стипендії виключно бідним студентам. За його словами, дану ініціативу необхідно припинити.

 Микола Томенко звернув увагу на те, що навіть в умовах, коли діяло вчення пролетаріату в Радянській Україні, принцип успішності при виплаті стипендій був ключовим, оскільки завдання вузу – підготувати фахівця і вивчити професіонала.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Як вважає нардеп, соціальний стан може бути одним з додаткових факторів, коли приймається рішення, якому з двох студентів виплачувати стипендію.

 «Урядові ідеї вже створили соціальну напругу всередині викладацького корпусу, залишилося ще створити хаос всередині студентства. У будь-якому випадку, таке питання має вирішувати не один «клерк» (навіть високого рівня з Міносвіти). Це питання, яке потрібно обговорювати з вишами, експертами і тільки після того змінювати правила нарахування стипендій», – переконаний він.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 

Читайте також: