fbpx
Політика

Зовнішня політика РФ не може не насторожувати, – Остап Семерак

Коментуючи новину про те, що Путін і Медведєв відмовилися від участі у Всесвітньому економічному форумі в Давосі, народний депутат України від фракції «Народний фронт» Остап Семерак зізнався, що новий тренд у зовнішній політиці Росії насторожує.

 «Очевидно, що Путін не відмовиться від спроб світової «гегемонії» Росії. Це очевидний сигнал радикалізації політики РФ», – зазначив він.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Як вважає Остап Семерак, в таких умовах Україні слід максимально зосередитися на переозброєнні своєї армії, закрити рух через розмежувальну лінію, добудувати реальний кордон Україна-РФ, а також забезпечити допомогу всім охочим покинути непідконтрольну територію в зоні АТО.

 При цьому він додав, що окрему стратегію слід розробити щодо Криму, а також закликати світ допомогти забезпечити контроль кордону з Росією на ділянках, непідконтрольних Україні.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «За цей час повинні провести блискавичні реформи. Після цього у нас буде багато роботи з відновлення українського Донбасу та реінтеграції тимчасово непідконтрольних територій України», – констатував Остап Семерак.

Читайте також: