fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Сили АТО не ведуть бойових дій на вулицях Донецька, – РНБО

В даний момент українські військовослужбовці перебувають лише на території аеропорту Донецька. За наявними даними, сили АТО не ведуть боїв безпосередньо на вулицях Донецька. Таку інформацію під час сьогоднішнього брифінгу оприлюднив спікер Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко.

«Я не готовий повідомити, що відбувається в Донецьку в даний момент, але була інформація про те, що в аеропорту і на прилеглих територіях йдуть дуже жорсткі артилерійські дуелі і бої. Зараз аеропорт продовжує утримуватися силами АТО, цей стратегічний об’єкт ніхто не здає. В аеропорту зараз важка ситуація. Приміром, у понеділок сталося часткове руйнування нового терміналу, серед "кіборгів" є поранені. Втім, це ніяк не вплинуло на загальну ситуацію в аеропорту», – підкреслив Андрій Лисенко під час брифінгу.

Після цього Лисенко сказав, що сили АТО не ведуть боїв на вулицях міста Донецька. За його словами, українські військовослужбовці зараз знаходяться безпосередньо на лінії розмежування (на території аеропорту).

Сили АТО не ведуть бойових дій на вулицях Донецька, – РНБО

Читайте також: