fbpx
Ситуація на Південному Сході України

За минулий тиждень у зоні АТО були вбиті 300 бойовиків, – Геращенко

У зоні проведення антитерористичної операції в Луганській та Донецькій областях протягом останнього тижня незаконні збройні формування понесли суттєві втрати. За наявними даними, протягом останніх 7 днів в зоні проведення АТО були знищені приблизно 300 терористів. Таку інформацію оприлюднив народний депутат України від фракції «Народний фронт» Антон Геращенко. Слова українського парламентарія передає телеканал ICTV.

Як відомо, вдень у понеділок в терміналі донецького аеропорту звалилися перекриття. В результаті інциденту були поранені українські військовослужбовці. За інформацією Юрія Бірюкова, перекриття звалилися через дії терористів.

«За наявною у нас інформацією, в зоні проведення АТО за останній тиждень загинули приблизно 300 терористів. Противник зазнав втрат в результаті потужних артилерійських контрударів українських військовослужбовців у ряді районів. Такі удари були завдані по позиціях противника як під аеропортом Донецька, так і по ряду населених пунктів: Горлівці, Комсомольському та Волновасі», – сказав Геращенко.

Після цього Антон Геращенко розповів про втрати російської сторони на Донбасі. За його словами, протягом останнього тижня силами АТО було знищено значну кількість командних пунктів Збройних сил РФ.

Як відомо, напередодні в штабі АТО повідомили про те, що фіксують зниження активності бойовиків на Донбасі.

Штаб АТО про ситуацію на Донбасі станом на ранок 20.01.15

Читайте також: