fbpx
Політика

Полторак про початок мобілізації: “Не можна бездумно залучати всіх без розбору”

Міністр оборони Степан Полторак закликав керівництво відомства провести якісний відбір претендентів на службу в армії. Таку заяву міністр зробив на службовій нараді, передає прес -служба Міноборони. Нагадаємо, що сьогодні в Україні стартує чергова хвиля мобілізації.

«У вас є непроста задача, яку ви повинні виконати грамотно і чітко. Я вірю, що у кожного з вас є бажання працювати, і у кожного є відповідний досвід роботи. Головне завдання – якісний відбір кандидатів в українську армію. Не можна бездумно залучати всіх без розбору до служби. Для початку потрібно відмобілізувати всіх бажаючих, добровольців, а також людей з бойовим досвідом», – озвучив свої вимоги Полторак.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Полторак також додав, що всі департаменти та управління Міністерства оборони переведені на посилений варіант несення служби.

«Наше головне завдання – вчасно забезпечити відмобілізованих необхідними речами, харчуванням, зброєю. Важливо в найкоротші терміни організувати процес навчання, продумати кожен крок щодо організації цього процесу», – додав Степан Полторак.

Читайте також: