fbpx
Політика

МВС працює над поверненням довіри до міліції, – Антон Геращенко

Як стверджує народний депутат України від фракції «Народний фронт» Антон Геращенко, Міністерство внутрішніх справ зараз робить все можливе для того, щоб повернути довіру громадян до міліції, яка за роки незалежності перетворилася на каральний орган в руках президентів та інших представників влади.

 «Зараз міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та його заступник Ека Згуладзе роблять все для того, щоб громадяни України довіряли міліції та повірили, що вона змінюється», – підкреслив він.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Зокрема, як зазначив Антон Геращенко, в міліцію планують набрати більше молодих людей у віці від 21 до 35 років і разом з тим позбутися всіх корупціонерів і хабарників.

 «Не буде більше такого, коли чотири працівники ДАІ 4 години оформляють протокол на місці ДТП, коли одна дівчина подряпала бампер іншій. Це безконтрольна трата часу і державних ресурсів. Виїзд слідчих і представників патрульно-постової служби відбуватиметься на місце ДТП з тяжкими наслідками, такі як поранення або загибель людей», – сказав нардеп.

Читайте також: