fbpx
Право

Президентський законопроект зберігає недоторканність суддів, – Ігор Мосійчук

Як вважає народний депутат України від Радикальної партії Ігор Мосійчук, парламент, крім скасування депутатської та суддівської недоторканності, також повинен ввести юридичну відповідальність за результати голосування, якщо воно проходило з порушенням чинних законів і регламенту, і принесло важкі наслідки для нації і держави.

 «Маю на увазі закони 16 січня. Тому що сьогодні, в річницю прийняття цих ганебних і кривавих законів, в президентському законопроекті практично пропонується амністія для злодіїв, які тоді руками прийняли диктаторські закони, які послужили причиною кровопролиття на Майдані», – зазначив він.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Також Ігор Мосійчук звернув увагу на те, що в президентському законопроекті недоторканність суддів залишається, але тільки в іншій, завуальованій формі. Тому він пропонує зняти обмеження на залучення суддів до кримінальної відповідальності.

 «Якщо ми проголосуємо в такому вигляді президентський законопроект, то ніколи не зламаємо злочинну корупційну систему, яка вкоренилася в судовій гілці влади», – констатував нардеп.

Читайте також: