fbpx
Політика

Ляшко закидав голову НБУ доларами

Під час сьогоднішнього засідання Верховної Ради України відзначився лідер «Радикальної партії України» Олег Ляшко, який закидав грошовими купюрами главу Національного банку України Валерію Гонтарєву.

Відзначимо, що на початку виступу глави Нацбанку перед народними депутатами до неї підбіг лідер «Радикальної партії» і кинув їй в обличчя доларові купюри.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«Я не народний депутат України, я ще не звикла до цього цирку», – заявила Валерія Гонтарєва у відповідь на провокаційні дії народного депутата.

Після цього спікер Верховної Ради Володимир Гройсман звернувся до правоохоронних органів із дорученням зайнятися «доларовим питанням». Зокрема, спікер парламенту попросив правоохоронців перевірити справжність доларових банкнот, які Олег Ляшко розкидав у сесійній залі парламенту.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Я даю доручення співробітникам правоохоронних органів перевірити, чи справжні ці банкноти», – зазначив Володимир Гройсман.

Ляшко закидав голову НБУ доларами

Читайте також: