fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Волонтер: “Очікуємо третю хвилю переселення із зони АТО”

В Україні цілком імовірна третя хвиля переселення із зони проведення антитерористичної операції, а причиною цієї хвилі буде відсутність коштів на життя у безробітних і бюджетників.

Такі прогнози під час брифінгу у четвер, 15 січня, озвучив один з керівників громадської організації у справах вимушених переселенців Олександр Меланченко, слова якого наводить кореспондент «Укрінформу».

«Третя хвиля буде нести в собі суто економічний характер. З зубожілих так званих «народних республік» в Україну поїдуть бюджетники і безробітні, які не отримують заробітної плати», – прокоментував ситуацію Олександр Меланченко.

За його словами, під час першої хвилі зі сходу України виїхали представники середнього класу, а саме підприємці, які не мали можливості вести справи з причини криміногенної обстановки в регіоні. Переселенці другої хвилі поїхали з рідних домівок після початку активних бойових дій.

Громадський активіст додав, що протягом минулого року вимушеними переселенцями стали понад мільйон жителів східних областей.

Читайте також: