fbpx
Шоу-бізнес

Оксана Марченко пішла з «Україна має талант»

Оксана Марченко не буде більше ведучою популярного українського проекту «Україна має талант». Її замінить чоловічий тандем у складі Костянтина Томільченка і Дмитра Танковича. Про це повідомляє tochka.net з посиланням на прес -службу телеканалу «СТБ».

Як розповів керівник ТО телеканалу Володимир Турича, в сьомому сезоні проекту «Україна має талант» шанувальників чекають великі зміни. Крім заміни ведучих, буде і багато нововведень, що стосуються правил та учасників шоу.

«Посилюється відбір, і в прямих ефірах буде вже ТОП-20 півфіналістів. Ми вводимо пару ведучих, чим успадковуємо оригінальну британську версію, це додасть проекту інтерактивності. У Діми і Кості величезний досвід роботи на талант-шоу і, повірте, це прекрасний тандем», – розповів Володимир Турича.

Костянтин Томільченко, який з першого сезону працює креативним продюсером шоу «Україна має талант», дуже радий своїй новій ролі: «Роль ведучого – це абсолютно новий виклик для мене і можливість проявити себе у ще одному амплуа в цьому шоу».

Не менш щасливий Дмитро Танкович, який зізнався, що за роки роботи в шоу «Танцюють всі! » Побачив безліч танцюючих талановитих людей, але кожен раз щиро його дивували своєю багатогранністю номери учасників «Україна має талант».

До слова, Оксана Марченко була незмінною ведучою шоу «Україна має талант» з 2009 року.

Читайте також: