fbpx
Політика

La Repubblica: “З Росії масово виїжджають узбеки, киргизи і таджики”

Рубль упав, після чого з великих російських міст зникли узбеки, киргизи і таджики. Зараз ніхто не хоче виконувати принизливу роботу, повідомляє авторитетне видання La Repubblica.

«Іммігранти їдуть додому швидше, ніж приїжджали. Більше ніж мільйон іноземців в буквальному сенсі зникли з російською землі за два тижні, а інші продовжують готуватися до втечі. Але навіть росіяни починають побоюватися, що вони вже самі занурюються в кошмар. Абсолютно несподівано Росія Путіна стикається з дрібницями, які провокують паніку», – йдеться в статті.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

У виданні пишуть, що «москвичі раптом усвідомили, що вчасно перестали чистити тротуари, що ніхто не знімає тонни снігу з дахів».

«У Санкт-Петербурзі ситуація ще більш плачевна. Місцева влада просить людей самостійно боротися зі снігом, що викликало потік лайки з боку громадян, які абсолютно не підготовлені до такої ситуації», – заявили у виданні.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«І це тільки початок. Через втечу іноземців заблоковані будівництва, магазини, ресторани. Причин багато. Безумовно, свою роль відіграють нові закони, які ожорсточують можливості пересування іноземних громадян», – пише автор статті.

Читайте також: