fbpx
Політика

Андрій Тетерук запросив нардепа Бойка в ряди «Миротворця»

Добровольчий батальйон «Миротворець» готовий взяти в свої ряди представника «Опозиційного блоку» Юрія Бойка, щоб він проявив себе на війні на Донбасі. Про це заявив журналістам у кулуарах перший заступник голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук, коментуючи заяву екс-регіонала Юрія Бойка про необхідність мобілізації нардепів, працівників Кабміну, Адміністрації президента та РНБО. Про це йдеться на сайті «Народного фронту».

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

«Я із задоволенням готовий побачити цього депутата в рядах свого батальйону «Миротворець». Я навіть готовий повернутися на час його перебування там, назад до управління батальйоном, хай мене втретє забирають, мені не страшно. Ми надамо йому необхідне – хоч лопату, хоч автомат. Повірте, аби ця людина, зв’язала свої дії з тим, що говорила в сесійній залі», – сказав Андрій Тетерук.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

При цьому нардеп підкреслив, що його слова Юрій Бойко може вважати офіційним запрошенням.

Так як у нас добровольчий батальйон, у нас не треба проходити складну систему мобілізації. Нехай пише заяву, і ми його приймемо і забезпечимо всім, щоб депутат Бойко показав свою героїчну поведінка не тільки в парламенті, але й на фронті», – резюмував Андрій Тетерук.

Читайте також: