fbpx
Політика

Кадиров розкритикував марш протесту у Франції

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров припускає, що терористичні акти у Франції – спланована акція для розпалювання антиісламських настроїв. Така заява вчора з’явилася на сторінці Кадирова в соціальній мережі.

Разом з тим, керівник Чеченської республіки вважає несправедливим, що глави європейських держав жодного разу не очолили марш протесту через загибель сотень тисяч афганців, сирійців, єгиптян і лівійців.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Також Рамзана Кадирова здивувало, чому керівники світових держав засуджують тероризм в окремо взятій країні, а не його прояви у всьому світі.

«Чому вони промовчали, коли в Грозному терористи підірвали Будинок уряду? Чому мовчали, коли підірвали трибуни стадіону, і коли загинув всенародно обраний президент Ахмат – Хаджі Кадиров? Чому мовчали, коли захопили школу в Беслані, коли захоплювали заручників на Дубровці, коли в грудні був захоплений Будинок друку і школа в Грозному?», – задався питанням Рамзан Кадиров.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Кадиров також висловив сподівання, що російські видання «не стануть публікувати карикатур на пророка Мухаммеда».

Читайте також: